Személyes coaching - Blossom

Azoknak, akik egyéni, gyorsabb és még hatékonyabb megoldást akarnak

Blossom Coaching csomag

A gyors eredmények a helyzetértékelésnél kezdődnek. Személyes coaching azoknak való, akik tenni akarnak a változásért és elhiszik, hogy sokkal több van bennük, mint ahol jelenleg tartanak.

Abban fogunk neked segíteni, hogy az életed stabil alapokra építve haladjon felfelé. Sikeresen, látható eredményekkel és harmóniában önmagaddal és a környezeteddel.

  • 1 alkalom coaching. 1 óra eredményorientált és fókuszált coaching.
  • Személyesen vagy skype-on (vidékiek, külföldön dolgozók is élhetnek vele.)
  • + 1 e-mail-es kérdezési lehetőség. Így ha utólag jut eszedbe egy vagy több nagyon fontos gondolat, akkor azt felteheted és rövid időn belül szakmai és gyakorlatias választ fogsz kapni.

Blossom Eredményesség Maximalizáló Coaching csomag

A növekedést és az eredményességet nem szeretnéd a véletlenekre hagyni és eldöntötted, hogy kezedbe veszed az irányítást…

Az Eredmény Maximalizáló Coaching program végére olyan eredményeket és előrelépéseket élhetsz át, amelyeket hozzád hasonló több ezer üzleti életben sikeresen haladó ember tapasztalt az együttmőködés során.

  • 5 alkalom - 1 óra eredményorientált és fókuszált coaching. Felépítve egészen az alapozástól a felhőkarcoló tetején levő antennáig.
  • Személyesen Budapesten vagy skype-on (vidékiek, külföldön dolgozók is élhetnek vele)
  • Out of office - nem a megszokott irodai környezetben, hanem olyan helyen, ahol más szemszögből, új perspektívából látod a hátráltató és a segítő tényezőket.
  • 3 e-mail kérdezési lehetőség. Így ha utólag jut eszedbe egy vagy több nagyon fontos gondolat, akkor azt felteheted és rövid időn belül szakmai és gyakorlatias választ fogsz kapni.
  • + VIP Business Blossom tagság, amivel 20% kedvezménnyel jöhetsz a következő 1 évben a nyílt tréningjeinkre.

Esettanulmányok - valós megtörtént események
bizonyítható eredményekkel

Mire van szükség ahhoz, hogy a Te teljesítményedet is végre őszintén elismerjék?

(Esettanulmány) Beszélgettünk. Először, csak úgy próbaként. Én voltam az utolsó esélye. Nem hiszem, hogy ő ezt tudta. Bár IT igazgatóként kifinomult és átfogó volt az érzékelése. Látta a dolgokat a maguk valóságában, tényszerűen. Az érzéseket száműzve.

Te is elég erős vagy ahhoz, hogy ne kérj segítséget?

(Esettanulmány) Gyermekkora óta azt tanulta meg, hogy ő nem gyengülhet el, nem szorulhat mások támogatására, mert pillanatok alatt válik környezete áldozatává.