Rólunk - Blossom

Konkrét általunk kipróbált, alkalmazott módszereket adunk át, amelyeket mi is gyakorlunk.

Plesztovits-Mikó Hilda

20 évvel ezelőtt az értékesítési pálya kiválasztott magának. Az elmúlt 13 évben több száz értékesítő és értékesítési vezető eredményes fejlesztésében volt alkalmam részt venni trénerként, coachként.

Tanácsadók vagyunk, akik...

 • Elkötelezzük magunkat a céljaid iránt, teljes figyelem vesz körül az együttműködések során. Támogató, inspiráló légkör megteremtésére törekszünk.
 • Segítünk, hogy a mindennapokban, a legnagyobb hajtás közepette is mindig értékként tekints az emberi kapcsolatokra. Megmutatjuk, hogy hogyan tudsz minőségi időt és figyelmet szánni azokra, akik fontosak neked.
 • Támogatunk, hogy megtaláld azokat a forrásokat az életedben, amikből igazán töltődni tudsz.
 • Rámutatunk, hogy hogyan valósítsd meg Önmagadat és találd meg a létezésed értelmét.
 • Együtt gondolkodunk, hiteles és őszinte perspektívákat mutatunk.
 • Kommunikációra ösztönzünk. Még ha olykor fájdalmas és kényelmetlen is Önmagaddal szembe nézni, nem hagyjuk, hogy kibújj saját fejlődésed elől.
 • Konkrét, általunk kipróbált és alkalmazott módszereket adunk át, amikről megbizonyosodtunk, hogy működnek. Egyszerű eszközökkel mutatunk utat, amik kizökkentenek a megszokott struktúráidból.

Balla Beáta

Több mint 25 éve foglalkozom értékesítéssel. Később trénerként, vezetőként, coachként ismertem fel, hogy az értékesítés valójában nem más, mint a gondolataink elfogadtatása, mely életünk minden területén meghatározó jelentőségű.

Emberek ezrei fordultak meg nálunk, és rengeteg hálás köszönő levelet kaptunk életre szóló változásokról. Te lehetsz a következő.

Mire van szükség ahhoz, hogy a Te teljesítményedet is végre őszintén elismerjék?

(Esettanulmány) Beszélgettünk. Először, csak úgy próbaként. Én voltam az utolsó esélye. Nem hiszem, hogy ő ezt tudta. Bár IT igazgatóként kifinomult és átfogó volt az érzékelése. Látta a dolgokat a maguk valóságában, tényszerűen. Az érzéseket száműzve...

Te is elég erős vagy ahhoz, hogy ne kérj segítséget?

(Esettanulmány) Gyermekkora óta azt tanulta meg, hogy ő nem gyengülhet el, nem szorulhat mások támogatására, mert pillanatok alatt válik környezete áldozatává...

Balla Beáta tanácsadó

 • Több mint 25 éve foglalkozom értékesítéssel.
 • Hiszek abban, hogy az eredményes kommunikációt támogató bölcsesség mindannyiunk birtokában van
 • Azáltal, hogy tudatosítjuk viselkedésünk különböző aspektusait, konkrét, gyakorlati eszközök következetes alkalmazásával fel tudjuk oldani szokásaink merevségét.

Több mint 25 éve foglalkozom értékesítéssel. Később trénerként, vezetőként, coachként ismertem fel, hogy az értékesítés valójában nem más, mint a gondolataink elfogadtatása, mely életünk minden területén meghatározó jelentőségű. 

A dialektika Szókratésztől származó örökségünk, mely abban segít bennünket, hogy a helyes önismeret útján haladva, megismerjük a másikat, és ennek fényében tudjuk egymást megszólítani. Az ügyfeleinket ajánlatainkkal, a munkatársainkat konfliktusok esetén, vagy akár a hallgatóságunkat egy prezentáció során. 

Hiszek abban, hogy az eredményes kommunikációt támogató bölcsesség mindannyiunk birtokában van, és az a dolgunk, hogy kivegyük a tétet beszélgetéseinkből, kapcsolatainkból, és így belső, bölcs tanácsadónkhoz szabadon, bármikor odafordulhassunk.

A tréningek kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy a fenti törekvéseinket korlátozó akadályokat tudatosítsuk azáltal, hogy felismerjük elménk, és az ösztöneink látszólagos uralmának természetét.

Azáltal, hogy tudatosítjuk viselkedésünk különböző aspektusait, konkrét, gyakorlati eszközök következetes alkalmazásával fel tudjuk oldani szokásaink merevségét. Erre szól a meghívás azok számára, akik szívesen vesznek részt egy közös szellemi kalandozásban!

"Az értékesítés valójában nem más, mint a gondolataink elfogadtatása, mely életünk minden területén meghatározó jelentőségű."

Balla Beáta

Plesztovits-Mikó Hilda tanácsadó

"Eredményességünk kulcsa leginkább tudatosságunk szintjében, önmagunkhoz, beszélgető partnerünkhöz és az általunk képviselt témához való viszonyulásunk minőségében keresendő."

Plesztovits-Mikó Hilda
 • 20 évvel ezelőtt az értékesítési pálya kiválasztott magának.
 • Az elmúlt 13 évben több száz értékesítő és értékesítési vezető eredményes fejlesztésében volt alkalmam részt venni trénerként, coachként.
 • Értékesítési interakcióink során, - mint minden érdekérvényesítési helyzetben - a hatást, amit egymásra gyakorlunk a pillanatnyi helyzethez való alkalmazkodási képességünk mértéke határozza meg.

Bár nem dédelgettem ilyen irányú karrier célokat, 20 évvel ezelőtt az értékesítési pálya kiválasztott magának. Az elmúlt 13 évben több száz értékesítő és értékesítési vezető eredményes fejlesztésében volt alkalmam részt venni trénerként, coachként. 

A saját -, és az általam vezetett hatékonyságnövelő folyamatok során szerzett tapasztalataim arra a meggyőződésre engedtek következtetni, hogy  értékesítési interakcióink során, – mint minden érdekérvényesítési helyzetben –  a hatást, amit egymásra gyakorlunk a pillanatnyi helyzethez való alkalmazkodási képességünk mértéke határozza meg. 

Eredményességünk kulcsa leginkább tudatosságunk szintjében,  önmagunkhoz, beszélgető partnerünkhöz és az általunk képviselt témához való viszonyulásunk minőségében keresendő. Sokszor téves azonosulásaink, hiedelmeink állítják be figyelmünk fókuszát, mértékét és a meggyőzési szándék tétjének nagysága függvényében stressz-szintünket is. 

Mindezek alapjaiban határozzák meg hitelességünket: személyünk, szavaink elfogadhatóságát – partnerünk együttműködési szándékát. 

Ezért programjainkon a kommunikációs technikai gyakorlati elemek hatékony alkalmazása érdekében, igyekszünk abban is támogatást nyújtani résztvevőinknek megfelelő mentális állapotba tudják hozni magukat. Így teljes figyelmüket, éberségüket a jelen pillanatra fókuszálva szabadon, tisztán érzékelve, értékelve a pillanat lehetőségeit a lehető legtöbbet hozzák ki értékesítési beszélgetéseikből.